Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات دوره ریاست جمهوری مسایل معیشتی، فقر، بیکاری، فاصله بسیار زیاد اجتماعی و رسیدن خط فقر به ۷۰ درصد جامعه را از چالش‌های مهم کشور دانست و گفت: برخی‌ها برای دستیابی به برخی اهداف کشور را بجایی رساندند که کشوری که می‌توانست به غنی‌ترین کشور منطقه تبدیل شود اکنون با مشکلات عدیده‌ای مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: متاسفانه برخی اقدامات باعث شد اعتماد مردم به مدیریت و مدیران اجرایی آسیب دید و این عدم اعتماد سرمایه بزرگی است که حتی در صورتی که مسئولان بخواهند کاری در جهت منافع ملی انجام دهند مورد پذیرش مردم قرار نمی‌گیرد.

محسن مهرعلیزاده با بیان اینکه هر کدام از دوازده رییس جمهور بعد از انقلاب با وجود جنگ، تحریم‌ها و کاهش درآمد نفتی کار‌هایی خوبی انجام دادند، ادامه داد: دولت در دهه ۶۰ با طراحی نظام اقتصادی صحیح با ۶ و نیم میلیارد دلار درآمد نفتی سرمایه انسانی و اعتماد عمومی را کسب کرد.

او گفت: در دهه ۷۰ شرایط ایده آل اگرچه به خوبی پیش نیامد، اما در دهه ۸۰ و ۹۰ اتفاقات تقریبا خوبی در بخش‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی افتاد و اعتماد عمومی دوباره ایجاد شد.

مهرعلیزاده برجام را قوی‌ترین معاهده تاریخ ایران دانست و افزود: این حق غنی سازی ایران را به رسمیت شناخت و چندین تحریم را از بین برداشت، اما بدعهدی‌های آمریکا که در طول انقلاب همیشه تکرار شده است این معاهده را به بیراهه برد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات دوره ریاست جمهوری گفت: برجام می‌توانست راه‌های سرمایه گذاری خارجی صادرات و توسعه را بگشاید، اما آمریکا این راه را بست و فشار‌های ناشی از انواع تحریم‌ها برجام را بی اثر کرد.

او گفت: ایرانی‌ها باید به ایرانی و مسلمان بودن خود افتخار کنند که توانستند هم اسلام را جذب کنند هم از خود به اسلام آموزه بدهند و اکنون نیز باید حرکات بزرگانه انجام داد.

مهرعلیزاده مشکل مهم کشور مشکل اقتصادی است و کسی می‌تواند آن را حل کند که اقتصاد دادن باشد، من با کسی مخالفت نمی‌کنم، اما مردم به طور طبیعی به متخصص هر رشته مراجعه می‌کنند.

او گفت: دولت من دولت زندگی است و زندگی همراه با شادی، امید، افتخار و عزت برازنده ایرانی است.

مهر علیزاده با بیان اینکه ۵ دهک پایین باید یارانه بیشتری بگیرند ادامه داد: در هر خانواده چند نفر بیکار هستند و پدر خانواده هم به دلیل تعطیلی کارخانجاتی که عملکرد برخی مسئولان سبب آن شده است که این‌ها برازنده نیست

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات دوره ریاست جمهوری از مردم خواست با تکیه بر تجربه خود در انتخابات راهی درست برای انتخاب فرد اصلح برگزینند.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 انتخابات شوراها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است