Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@14:43:45 GMT

وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن ملت است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۱۶۳۸

وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن ملت است

رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور گفت: وجود وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن جامعه است و یکی از راه های دشمن شناسی تحقیق از طریق تاریخ است.

به گزارش ایسنا ،عباس  سلیمی نمین  در همایش منطقه ای طریق جاوید که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن جامعه است و یکی از راه های دشمن شناسی تحقیق از طریق تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر ملتی که تاریخ خود را عمیق تر بشناسد اشرافیت دقیق تری در رابطه با فرصت ها و تهدید ها حاصل خواهد کرد.

رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور عنوان کرد: هر ملتی که به تجربیات تاریخی خود توجه نداشته باشد مجبور خواهد شد که همان تجربه تاریخی را با هزینه دیگری تکرار و تجربه کند.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که ملت ها را در وادی تکرار قرار می دهد این است که تاریخ آ نها را به صورت هدفمند مورد دست اندازی قرار دهند و این امر ملت را از برخوردهای سنجیده تر دور می کند.

سلیمی نمین بیان کرد: در مورد تاریخ ایران این مهم قابل تامل است که کمپانی شرق در دو دهه اخیر سرمایه گذاری جدی در مورد کاوش گری در آثار باستانی و نگرش برخی کتب انجام داده است.

وی با اشاره به وجود دست اندازهایی در برخی از آثار تاریخی ما عنوان کرد: نمی توان نادیده گرفت برخی از پدیده ها که در تاریخ ما نا آشنا بود در دو سده اخیر به عنوان پدیده های جدید بر تاریخ ما حاکمیت پیدا کرده است.

رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور در ادامه به بررسی آثار تاریخی مورخین ایران پرداخت و گفت: به ندرت مورخین این سرزمن بحثی را در مورد کوروش به عنوان یکی از منصوبین بهمن پادشاه فلات ایران برای بابل نگاشته اند و ما فراتر از این مطلب در تاریخ این سرزمین نمی بینیم.

وی عنوان کرد: حتی مورخینی که گرایش به این مهم دارند نمی توانند این مطلب را که مراد از سرمایه گذاری در مورد تاریخ باستان ایران توسط کمپانی شرق کمک به تاریخ ایران نبوده بلکه حل مشکلات تاریخ یهود بوده است، منکر شوند.

سلیمی نمین، محدود شدن تاریخ ایران باستان را به 2500 سال، ظلمی به مردم این سرزمین دانست و گفت: قدمت تاریخ ایلامی به هشت هزار سال می رسد و فقط محدود به هخامنشیان نیست و در این تقسیم بندی خطای فاحش به باستان ما وجود دارد.در کتاب فروغی وقتی ذکر از تخت جمشید می شود از نظر ایشان تخت جمشید هیچ ربطی به هخامنشایان ندارد.

وی با بیان این که ملت ایران و سایر ملت ها در تحقیقات تاریخی خود به اشرافیت یهود رسیده اند و این جمع بندی ها آن ها را از برخی تهدید ها و لغزش ها مصون می دارد، تاکید کرد: مبنا قرار دادن تاریخ تمدن ایران بر اشرافیت یهود و محدود کردن آن به 2500 سال دوره هخامنشی و ورود یهود به ایران زمینه نابودی تاریخ واقعی تمدن این سرزمین خواهد بود.

رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور خاطرنشان کرد: ما باید به وسیله تاربخ افراد مورد اعتماد  و فرصت ها را بشناسیم و ملت ها هم باید بتوانند از تاریخ خود به درستی استفاده کنند از تکرار برخی فجایع جلوگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عباس سلیمی نمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع پیکر مطهر شهید محمدرضا غضبان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛شهید محمد رضا غضبان احمدی فرزند یوسف در تاریخ ۱۳۴۳/۰۲ در خوزستان متولد شدو در جریان جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ در عملیات تک دشمن در جاده خرمشهر مقابل پادگان حمید داوطلبانه در مصاف با دشمن بعثی در راه اسلام و تمامیت ارضی ایران اسلامی در میدان نبرد به شهادت رسید.

پیکر مطهر این شهید توسط افراد بومی و همرزمانش در محل شهادت تدفین شد و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ توسط نیرو‌های تفحص پیکرش به ستاد معراج شهدا مرکز منتقل شد.

 پیکر این شهید امروز پس از ۴۳ سال چشم انتظاری خانواده از مصلای مهرشهر به مقصد امام زاده طاهر (ع) بر دستان مردم شهید پرور تشییع و سپس پیکر مطهرش در جوار دیگر همرزمانش در گلزار شهدای آستان مقدس امام زاده طاهر (ع) به خاک سپرده شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • تشییع پیکر مطهر شهید محمدرضا غضبان
  • وحدت رسانه‌ای دشمن برای ایجاد تنش در کشور است
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود